Používáme cookies.
OK

KONTAKTY

ask4spice s.r.o.
Chotíkov 74
330 17 Plzeň sever
tel: +420 776 535 698
napište nám

KDE KOUPIT

Břeclav 17. listopadu 51
Mladá Boleslav Novákova 877
Nýřany Antonína Uxy 1134
Písek Drlíčov 149
Plzeň U letiště 2
Plzeň Vesecká 15, Černice
Přeštice Na Růžku 276
Rýmařov Husova 1314
Strakonice Bavorova 35
Tábor Třída 9. května 2886
Třinec Koperníkova 1164
Val. Meziříčí Komenského 1275

Objednávkový formulář

Využijte náš formulář pro rychlejší objednání více druhů koření.

Objednavka-offline

Objednavka-koreni-17-03-02.xls

 



Kuřecí tikka burger

Kuřecí tikka burger s chilli kaschmiri

 

SUROVINY (4 porce)

Maso:

Omáčka:

  • Zakysaná smetana

  • Bílý jogurt

  • Kari jemné

  • Citronová šťáva

  • Cukr

  • Sůl

Burgery:

  • Hamburgerové bulky

  • Listový salát

  • Rajče

 

 

 

 

 

linka

Maso naložíme do marinády připravené z bílého jogurtu, kašmírského chilli, směsi tandoori masala, trochy citronové šťávy. Dosolíme podle chuti a maso necháme v marinádě nejlépe do druhého dne, alespoň však 1 hodinu.
Studenou omáčku připravíme velmi jednoduše smícháním smetany a bílého jogurtu (4 a 4 lžíce), a ochucením jemným kari a trochou citronové šťávy. Promícháme, ochutnáme a dochutíme solí, cukrem a třeba trochou čerstvě mletého pepře. Omáčku také necháme alespoň 30 minut proležet.

Před vložením na gril seškrábneme přebytečnou marinádu a grilujeme. Kuřecí maso by uprostřed nemělo být růžové, ale přílišné grilování maso jenom vysuší. Maso po 5 minách na grilu rozkrojte a zkontrolujte, jestli je už pečené.

Rozřízlé hamburgerové bulky nahřejeme na grilu. Na spodní i horní díl bulky dáme lžíci připravené kari omáčky, a skládáme maso, plátek rajčete a listový salát. Přiklopíme a hned podáváme.

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ