- Úvod
- Směsi koření
- Grilovací koření
- BBQ Korea
BBQ Korea

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- BBQ KoreaSklademcena od 30,0 Kčcena od 24,8 Kč bez DPH
BBQ Korea
balení | obsah | cena | cena za 100 g |
malý sáček | 35 g | 30 Kč | 85,7 Kč |
velký sáček | 350 g | 250 Kč | 71,4 Kč |
kilogram | 1000 g | 400 Kč | 40.0 Kč |
Složení: česnek, sezam, chilli vločky, hořčice, paprika, třtinový cukr, dehydrovaná sojová omáčka (SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl), zázvor
Speciální edice koření na grilovací sezónu 2023.
Koření na korejské barbecue jsme namíchali z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky.
Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, vepřové, hovězí) a zprudka ugrilujte.
Čím se liší korejské barbecue od texaského?
Korejské barbecue a texaské barbecue jsou zcela odlišné způsoby přípravy masa. Korejské barbecue se obvykle vyrábí z tenkých plátků masa, které se grilují na grilu nebo pánvičce. Maso se marinuje v jemných omáčkách s rýžovým octem, sezamovým olejem, chilli vloček a paprikou a podává se s rýží a zeleninou. Na druhé straně, texaské barbecue se většinou připravuje z celých kusů masa, jako jsou plece nebo žebra. Maso se nejprve osolí a poté se pomalu griluje na dřevěném uhlí nebo v kouři při nízkých teplotách po dlouhou dobu, aby se dosáhlo měkké a šťavnaté konzistence. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma stylů barbecue je tedy způsob přípravy masa a použití omáček. Korejské barbecue je rychlejší a má jemnější chuť. Na druhé straně se texaské barbecue vyznačuje nízkými teplotami a dlouhou dobou vaření, což umožňuje uvolnit více chuti z masa.