Logo
Po-Pá 8-17 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Kuřecí tikka burger
Kuřecí tikka burger

Kuřecí tikka burger s chilli kaschmiri

SUROVINY (4 porce)

Maso:

Omáčka:

  • Zakysaná smetana
  • Bílý jogurt
  • Kari jemné
  • Citronová šťáva
  • Cukr
  • Sůl

Burgery:

  • Hamburgerové bulky
  • Listový salát
  • Rajče

 

 

 

 

 

linka

Maso naložíme do marinády připravené z bílého jogurtu, kašmírského chilli, směsi tandoori masala, trochy citronové šťávy. Dosolíme podle chuti a maso necháme v marinádě nejlépe do druhého dne, alespoň však 1 hodinu.
Studenou omáčku připravíme velmi jednoduše smícháním smetany a bílého jogurtu (4 a 4 lžíce), a ochucením jemným kari a trochou citronové šťávy. Promícháme, ochutnáme a dochutíme solí, cukrem a třeba trochou čerstvě mletého pepře. Omáčku také necháme alespoň 30 minut proležet.

Před vložením na gril seškrábneme přebytečnou marinádu a grilujeme. Kuřecí maso by uprostřed nemělo být růžové, ale přílišné grilování maso jenom vysuší. Maso po 5 minách na grilu rozkrojte a zkontrolujte, jestli je už pečené.

Rozřízlé hamburgerové bulky nahřejeme na grilu. Na spodní i horní díl bulky dáme lžíci připravené kari omáčky, a skládáme maso, plátek rajčete a listový salát. Přiklopíme a hned podáváme.

Ověřeno zákazníky Zlato!

Najdete nás i na MALL.CZ

ikony-platba-doprava

Partnerský web: www.bonsai-panda.cz e-shop s bonsajemi a potřebami pro pěstování bonsají.

Kde nás najdete

Chotíkov 74

330 17 Chotíkov (Plzeň sever)

Zákaznická podpora
Logo
www.KoreniKralu.cz
Petr Bláha
Petr Bláha
Po-Pá 8-17 hod
Veškeré fotky a texty jsou vlastněné společností ask4spice s.r.o. a nesmí se používat bez výslovného souhlasu.