- Úvod
- Směsi koření
- Steak verde
Steak verde

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 16
- Komentáře 0
- Související zboží4
- Steak verdeSklademcena od 24,0 Kčcena od 20,9 Kč bez DPH
Steak verde
je bylinková směs bez soli připravená na marinování a přípravu steaků z hovězího nebo kuřecího masa. Ideální je koření vetřít do masa s trochou oleje a nechat cca 1 hodinu odležet při pokojové teplotě.
Jako všechny bylinky, ani Steak verde nemá rád dlouhou tepelnou úpravu. Ideální je připrava je maso v bylinkách marinovat, nebo maso při grilování potírat bylinkovou marinádou.
Složení: rozmarýn, tymián, bazalka, česnek, cibule, petržel, saturejka, majoránka, oregano.
SáčkySáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti. | KořenkyKořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost. |