- Úvod
- Směsi koření
- Steak pimienta
Steak pimienta

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 22
- Komentáře 0
- Související zboží4
- Steak pimientaSklademcena od 30,0 Kčcena od 26,1 Kč bez DPH
Steak pimienta
balení | obsah | cena | cena za 100 g |
malý sáček | 25 g | 30 Kč | 120.0 Kč |
malá kořenka | 33 g | 50 Kč | 151.5 Kč |
velký sáček | 250 g | 240 Kč | 96.0 Kč |
velká kořenka | 250 g | 280 Kč | 112.0 Kč |
kilogram | 1000 g | 410 Kč | 41.0 Kč |
Složení: pepř, HOŘČICE, koriandr, paprika, jalovec, saturejka.
Ostřejší, pepřová směs bez soli připravená na steaky z hovězího masa. Díky aromatickému jalovci je směs výborná i na přípravu zvěřiny nebo králíka. Ideální je maso před tepelnou přípravou v koření obalit a nechat odležet při pokojové teplotě asi 1 hodinu. Maso, které není studené, se na pánvi nebo grilu upeče rychleji a zůstane uprostřed šťavnaté.
Nápad na koření steak pimienta jsme si přivezli z Francie, kde nám připravili maso pečené v alobalu spolu s cibulí, pepřem, bylinkami a celým jalovcem. Maso bylo šťavnaté, protože šťáva z masa nevytekla. Celý jalovec dodal masu skvělé aroma připomínající lesní ovoce a čerstvé pryskyřice.
Jako dárek můžete přinést láhev vína, nebo výborné utopence připravné s hrubým kořením Steak pimienta nebo ostrou Harrisou.
SáčkySáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti. | KořenkyKořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost. |