- Úvod
- Směsi koření
- Nasi goreng
Nasi goreng

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 29
- Komentáře 0
- Související zboží4
- Nasi gorengSkladem45,0 Kč39,1 Kč bez DPH
Nasi goreng
Aromatická směs křupavé cibule s kořením se používá do rýže, rizot, nebo těstovin. Výborná je i do bramborové kaše, zapečených brambor nebo dušené zeleniny.
Složení: cibule, pórek, česnek, kurkuma, zázvor, chilli.
Nasi goreng je jídlo známé z Indonésie, Thajska, Sri Lanky a dalších oblastí jihovýchodní Asie. Nejčastěji se překládá jako smažená rýže doplněná masem a zeleninou. Na skvělou smaženou rýži potřebujeme uvařenou rýži, která by měla být vychladlá (chladná rýže se už nelepí a lépe se spojí o statními surovinami). Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme v něm kousky masa (kuřecí, vepřové, ryby, krevety...). K opečenému masu přidáme rýži a zeleninu a rychle prohřejeme. Na závěr dáme do horké rýže vajíčko a krátce opečeme, aby se vajíčko srazilo.
SáčkySáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti. | KořenkyKořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost. |